Værs’go at bedøm! her kan i høre en bid fra min kommende single “Pain”…

posted by: Cira Beenfeldt

No Comments »

Vi er snart ved at være ved vejs ende, med min kommende single “Pain”. Jeg har tidligere lovet at lægge et lille lydklip op fra nummeret – som en lille teaser før udgivelsen. Jeg har i forbindelse med indspilningerne, spurgt mit producer team, om hvordan de synes det er at samarbejde om et album. Og til det svarer de således:
Vores samarbejde med lige netop Cira synes vi er virkelig fedt. Cira er som vi ser det ”up and coming” artist og vi ser KÆMPE muligheder i hende. Hun er en kunstner i den spæde start af hendes udvikling, og det er crazy hvor meget potentiale hun har. Mulighederne er vilde, og vi er stolte af, at kunne være med til at præge hendes udvikling i musikkens verden”.

Rat Lab Records er et helt nyt produktionsselskab stiftet i 2015 af 4 venner: Jakob, Martin, Mikkel og Ronnie. 4 gutter med en kæmpe kærlighed og passion for musik! Rat Lab tilbyder ekspertise indenfor alle former for lydproduktion. Både i form af musikproduktion i samarbejde med artister og i form af foley og musik til f.eks. reklamer og andre medier. Mikkel har bl.a. samarbejdet med kunstnere som Mø og Fallulah og lavet remixes til bl.a Soluna Samay.

Så går du selv rundt med en stjernedrøm i maven, så vil jeg opfordre til at kontakte Rat Lab Records. (kontaktinfo står nederst i indlægget)

Nå men nu tilbage til lydklippet fra min kommende single “Pain”. I kan lytte til det herunder. 

 

Iphone import 585

*Kontakt Rat Lab Records*

Web: http://Ratlabrecords.com Facebook: http://www.facebook.com/ratlabrecords
Mail: mikkel@ratlabrecords.com, cruz@ratlabrecords.com, jakob@ratlabrecords.com eller martin@ratlabrecords.com

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *