image

Slut med at bruge tusindvis af kroner på mirakelkure til din hud.. Her er løsningen! 

posted by: Cira Beenfeldt

No Comments »

Jeg har aldrig haft en smuk og porcelænsfin hud i ansigtet, men tilgengæld har jeg haft en hær af bumser og andre urenheder lige siden starten af mine teenage år! Det har påvirket mig i den forstand at det har gjort mig mindre selvsikker især i situationer hvor jeg ikke har haft mulighed for at komme en masse foundation i ansigtet. Jeg var i puberteten så usikker over min hud, at jeg (når vi sov hos hinanden) stod op længe før ham for at ligge et kæmpe lag af maling for at skjule katastroferne. Det var slet ikke sjovt at uren hud skulle gøre mig så usikker og da jeg ikke vidste bedre, brugte jeg mange tusind kroner på det ene mirakel produkt efter det andet, penge jeg kunne ha’ brugt meget sjovere. Jeg er ofte blevet anbefalet at gå til kosmetologer og jeg har også prøvet det mange gange før, men det har aldrig givet mig den der Wauw følelse før.

 Så da Line (uddannet kosmetolog og indehaver af Klinik Lifecare) sagde: “Cira, jeg sørger for at du får den smukkeste hud igen” turde jeg ikke sætte mine forventninger alt for højt i frygt for at blive skuffet. Men jeg må bukke mig i støvet for Line og hendes arbejde og hendes helt unikke produkter og maskiner…. Jeg har kun fået 2 ansigtsbehandlinger og en enkelt dybderens, men for første gang i mange år kan jeg gå rundt helt uden makeup og føle mig smuk! Så mit råd, udfra egen erfaring er: DROP AT LEGE EKSPERT SELV! Gå til en kosmetolog første gang, i stedet for at smide tusindvis af kroner afsted, efter produkter du ikke aner effekten af. Jeg vil garantere at jeres hud bliver smukkere og jeres pung svinder ikke langsomt ind ❤️ du kan bestille tid hos Line på 20 72 07 31 Eller via hjemmesiden www.kliniklifecare.dk

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *