Så pinligt at…. Jeg blir’ nødt til at vise jer det!

posted by: Cira Beenfeldt

No Comments »

Folk spørger mig tit: “jamen.. Fortryder du slet ik noget af det du har lavet?” Og her ved jeg godt, at der nok refereres til mine topløse optrædener! Svaret er dog kort og kedeligt! “NEJ! Jeg fortryder intet”.. Og dog! Men ihvertfald fortryder jeg ikke at jeg har optrådt topløs. Som min mor så fint siger, så er det jo bare bryster og bryster er snart svære at undgå i medierne! Tiderne er skiftet og bryster er ikke længere noget der kan få danskernes kaffe i den gale hals.

Men hvad så med botox, operationer og tatoveringer? Hmm.. Den var værre! Botox og brystoperationen fortryder jeg på intet tidspunkt, men jeg har indset at jeg er for ung til botox og holder derfor en pause indtil jeg bliver midt i 30’erne, hvor det vil have en mere synlig effekt! Mine tatoveringer har jeg dummet mig med et par gange (nok flere end et par) men den tager vi i et andet indlæg. 😉
Nå men ikke at jeg fortryder noget af det jeg har gjort tidligere for at skabe opmærksomhed omkring mig er at sige ja til en hel masse jobs, også de lidt mere ufede af slagsen, jeg har nemlig aldrig været bleg for at tage lidt pis på mig selv, selvironi er noget jeg har nok af 🙂 Men ihvertfald kan i selv få lov til at krumme tæer, over denne håbløse skuespiller præsentation som var en af mine første gange som skuespiller, tjek det her.

XOXO
Cira <3

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *