Resultatet af min første krops-måling efter kun 10 ugers træning

posted by: Cira Beenfeldt

No Comments »

Jeg vil være personlig træner og diætist – jeg har fundet min passion og det er kost og Fitness! Jeg vil hjælpe andre med at få DERES drømmekrop! Alle er vidst klar over at jeg kæmper med en Personlighedsforstyrrelse, Bipolær lidelse og en Depression, det har været en del af mig siden de tidlige teenageår! Men for 10 uger siden slog det mig, som et lyn fra en klar himmel: “Hvorfor skal min krop være deprimeret bare fordi mit hoved er det?”.

  Og derfra tog det fart! Og jeg er blevet gladere, MARKANT! Nå… men igår var jeg så til min første krops-måling for at få overblik over min muskelmasse, fedtprocent og så videre, det skal siges at op til nu har jeg gjort ALT på egen hånd og først nu hvor jeg om godt 3 måneder skal stå hugget til Bikini Fitness konkurrencen i MCH Herning, starter jeg op med en personlig coach!

Nu til Resultatet:

 Min muskelmasse er pt. 29,9 kg        Min fedtprocent er pt. på 9,4 % (hvilket overraskede mig vildt meget)             Fat Free Mass er 53,5 kg.                     Og vandmasse 39,2. Diætisten/træneren var VILDT imponeret 🙈

Jeg vil gerne finde nogle testpersoner jeg kan prøve mine metoder af på, da jeg vil lægge en masse tid og engagement i de personer der har lyst til at gå i krig vil det koste en lille smule, men det vil ikke være i nærheden af andre priser i kan finde da jeg IKKE er uddannet endnu.
I kan finde jeres nye træningsstøj og produkter fra Bodylab inde i min shop lige her.

Knus fra jeres Cira 💖
xoxoxo

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *