Man må lide for skønheden – se min nyeste forvandling her….

posted by: Cira Beenfeldt

No Comments »

Cira-banner Det er efterhånden ikke nyt for mine følgere at læse om mine skønheds-behandlinger, operationer og indsprøjtninger af den ene og den anden slags.. Men nu er jeg altså faldet over den nok nyeste trend – nemlig permanent makeup og det er mine bryn der har fået en omgang. Jeg var efterhånden så træt af at tegne mine bryn op hver morgen og de blev sjældent helt som jeg gerne vil ha’ dem, så denne løsning, hvor man har bryn der er tatoverede på semi permanent er helt perfekt for mit behov, de holder mellem 3-5 år og så kan man til den tid vurdere om det er et nyt look der skal til 🙂 Hos Taffy DK får man det mest naturlige look med den nyeste metode hvor hvert enkelt “hårstrå” nøje bli’r snittet ned i det døde hudlag, det lyder måske voldsomt, men det er det slet ikke. Inden behandlingen går igang bliver man bedøvet med en creme der gør at man intet mærker andet end lidt små niv i huden, så det er en stort set smertefri omgang 🙂  Man føler sig tryg gennem hele forløbet og man er selv med hele vejen, Line stopper op flere gange undervejs, hvor man får et spejl i hånden og kan følge fremgangen og give sit besyv med. Jeg havde fundet et billede frem af et sæt øjenbryn som jeg gerne ville have noget a’la, det forstod Line med det samme og jeg behøvede faktisk ikke selv tage stilling til mere end det! For hurtigere end jeg havde regnet med lå jeg med de bryn jeg så længe har drømt om og det føltes intet mindre end fantastisk at de sidder perfekt hver dag når jeg vågner. Under behandlingen bliver man i øvrigt bedøvet undervejs så det er en stort set smertefri behandling. Efterfølgende skal brynene plejes med den anviste creme og så skal man faktisk ikke selv foretage sig andet end at nyde sit nye look. Jeg er kæmpe fan af Taffy bryn og hvis i går og overvejer selv at få lavet jeres bryn så gør det på for guds skyld på den bedste måde – der er så mange “skræmmebryn” men med denne metode kan du læne dig trygt tilbage og glæde dig over din forvandling. Se før og efterbilleder længere nede <310411238_685073248270534_8087906142502877208_nHer på billedet kan du se hvorfor du skal vælge netop denne metode, for mig var der ikke nogen tvivl og det skal siges at jeg har undersøgt rigtig mange klinikker og behandlere inden jeg valgte at få lavet dem hos Line der er indehaver af Klinik Lifecare, du kan besøge klinikkens hjemmeside her.

pizap.com14269330119841

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *