Læs her hvordan bondepigen blev til storbydulle og sanger…

posted by: Cira Beenfeldt

No Comments »

I ved sikkert allerede at jeg er født og opvokset i Midtjylland og allerede i folkeskolen, gik jeg rundt og sang på gangene og førte mig frem i hvide stramme bukser, hvor man lige netop kunne ane den helt sorte gstreng som var et meget moderne, dog lidt upassende look dengang og det gjorde ingenting at bukserne var for lange, for man havde selvfølgelig neonfarvede Buffalo’s på fusserne! Det ville ikke holde i modepolitiet den dag idag, men det var blot for at sige at jeg allerede dengang, rigtig godt kunne lide at få opmærksomhed for mit udseende ☝️ jeg vidste ret tidligt at når tiden blev inde så skulle jeg underholde folket, jeg vidste bare ikke helt hvordan!

Men da jeg blev 16 år tænkte jeg: “gad vide om det er model jeg skal være”. Så afsted med polaroid- billederne til bureauerne og så var det ellers bare om at vente! Kort tid efter var jeg inde i varmen og derfra blev det rigtig sjovt, jeg startede meget ydmygt ud med at være model i Fakta reklamer og Bilka kataloger, derefter lavede jeg nogle tv reklamer for både TV2 Zulu, Hjem&Fix nytårsreklame, Stylepit og gik også modeshows for både Utzon, Lasse Spangenberg, Sand, Bestseller, Pilgrim og mange andre. Til hver begivenhed mødte jeg nye spændende mennesker og de bragte mig alle nærmere nye store eventyr. Og før end jeg vidste af det, stod jeg pludseligt og skulle repræsentere Danmark i en kæmpe skønhedskonkurrence i Chen Chen City, Kina!

Og så gik det rigtigt stærkt! Det handler om at gribe chancerne og at opsøge de betydningsfulde mennesker i branchen. Nu havde jeg allerede bygget et lille fundament og samlet et stort portfolio, med mine bedste billeder så nu var det bare om at bruge alt det jeg havde lært. Man skal være fremme i skoene og ikke være genert hvis man vil opnå nogen som helst i showbizz. Så med min sygdom har det været rigtig svært og det er gået langsommere end for andre, fordi jeg har mine depressive perioder hvor det er uoverskueligt for mig, at gøre noget så simpelt som at børste tænder og så kan i nok se at det er en lang og sej kamp at ville frem i en verden, hvor der hele tiden står en anden klar til at vælte dig af pinden. Jeg tænker ofte “gad vide hvor langt jeg var nået i denne branche uden min sygdom”, men så husker jeg på at alt nok skal blive godt og at dem jeg elsker heldigvis også elsker mig, uanset hvad. Alt hvad jeg ellers opnår her i mit liv er bare bonus ❤️ i kan se eller gense en af mine mere følsomme sange her.

Go’ weekend xoxo Cira

Instagram: CIRABOFFICIAL

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *