Her kan i læse hvilke biler jeg kigger efter.. Hvad skal jeg vælge?

posted by: Cira Beenfeldt

No Comments »

imageMin kæreste og jeg skrottede isidste uge vores gamle Mitsubishi… Og det var skønt! Shit jeg var træt af den lortebil (undskyld mit franske). Den kunne hverken gå i bakgear eller 1.gear og så er det altså problematisk at parkere i København – min kæreste og jeg måtte slå sten, saks, papir om hvem der skulle ud og skubbe bilen ud af P-båsen, det var PINLIGT!!! 🙂
Nå men nu kigger vi så efter en ny bil og har nu, efter en del diskussioner, nået frem til de biler valget skal stå i mellem og nu kan du hjælpe mig med at vælge! Skal det være en:
Mitsubishi Colt
Huandai Getz
Mazda 2
Eller en Skoda Fabia? For jeg synes det er ligeså umuligt at vælge som i bland selv slik butikken

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *