Ka’ i gætte min hemmelighed….?

posted by: Cira Beenfeldt

No Comments »

imageDet har taget LANG tid og jeg har drømt om det her i endnu længere tid, noget der minder om en evighed… Nemlig at få min egen blog! Nu er der lykkes! Jeg er ubeskriveligt glad, for at have fået denne mulighed og jeg vil især gribe denne til at kunne nå bredere ud til folket, med mine mærkesager; “psykisk syg, ikke et tabu” og “stop mobning”. Det er vigtigt for mig, netop op at være engageret i disse sager, da jeg har/har haft begge tæt inde på livet. Men denne blog skal handle om mange andre ting også – når man som jeg, vælger at ville være i en branche fyldt med kreative og specielle mennesker, der skiller sig en hel del ud fra mængden, så følger der nogle helt fantastiske oplevelser med! Dem vil jeg gerne invitere mine læsere til at følge helt tæt på. I vil få et indblik i mine skriveprocesser, hvordan min musik blir til, i mit liv, kærligheden, op og nedture, fest og vilde oplevelser. Og nu handler langt de fleste blogs jo om livsstil og mode, så jeg vil prøve på at sørge for, at min kommer til at skille sig ud fra de andre og så håber jeg ellers bare på at du vil være underholdt og hygge dig her på bloggen. Der vil blive lagt en masse spændende op og i kan allerede begynde at glæde jer til nogle fede konkurrencer også, så følg med og ha’ det dejligt ❤️

xoxo//

Cira B

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *